Waarom Amino Build essentieel is voor je kweekduiven

Amino Build

Na het vrij intense ruiseizoen, zal eind november voor de meeste duivenmelkers de kweek starten. Zorg voor een goede gezondheid, garandeer een goede vruchtbaarheid en kweek de volgende generatie winnaars!

Hoe kan je het kweekseizoen ondersteunen?

Het broedseizoen komt er weer aan en met de begeleiding van Jos Thoné willen we je graag stap voor stap helpen. Het is erg belangrijk dat je duiven in een goede gezondheid verkeren en gezond blijven tijdens de hele kweekperiode. Daarom geven we je een belangrijke tip.

Ongeveer een maand voordat de kweek begint, is het erg belangrijk om het proteïneniveau van je vogels te verhogen. Hierdoor zullen ze klaar zijn om te kweken.

Om het kweken van je raceduiven te ondersteunen, raden we je ten zeerste aan om Amino Build 2 tot 3 keer per week te gebruiken tijdens het rui- en kweekseizoen. Het stimuleert immers vitaliteit en vruchtbaarheid!

Amino Build is een zeer effectief product voor raceduiven dat bestaat uit een concentraat van aminozuren. Het zorgt voor energie en garandeert een grotere spierkracht. De samenstelling bestaat uit alle essentiële en ook tal van niet-essentiële aminozuren die uit hoogwaardige eiwitten, BCAA’s en koolhydraten komen.

Om ervoor te zorgen dat alle duiven de essentiële voedingssupplementen krijgen voor een succesvol broedseizoen, kun je een compleet voederschema vinden op https://www.pigeonhp.com/pages/feeding-schedules.

We wensen je heel veel succes!

Het team van Pigeon Health & Performance


Older Post Newer Post