Kwaliteit

Kwaliteitsverklaring

PigeonHP.com biedt een premium selectie van voedingssupplementen voor duiven. We zijn trots dat we enkel de beste producten aanbieden, gemaakt in België - de thuisbasis van de bekendste duivenmelkers ter wereld.

We streven ernaar om je unieke duivenproducten aan te bieden tegen erg scherpe prijzen, terwijl we ze ook nog eens zorgvuldig verpakt en overal ter wereld aan je voordeur leveren.

Certificaat

Alle 'Pigeon Health & Performance' producten zijn getest en geanalyseerd door een onafhankelijk Belgisch laboratorium, ECCA NV.

ECCA NV is een laboratorium voor chemische, microbiologische en biologische analyses op het gebied van voeding en milieu. Het laboratorium is geaccrediteerd door BELAC om proeven uit te voeren onder een honderdtal met NEN-EN-ISO 17025 criteria. Alle analyses worden uitgevoerd met behulp van erkende methodes.

belacccc.jpg

ECCA NV is geaccrediteerd door de Belgische accreditatie instelling (BELAC) met de volgende normen:

  • NBN EN ISO 17020
  • NBN EN ISO 17025
  • Accreditatienummer 051-INSP
  • Accreditatienummer 051-TEST

BELAC wordt erkend door de Belgische Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, de Vlaamse Gemeenschap en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.