Retourneren

Je mag de meeste nieuwe, ongeopende artikelen binnen 14 dagen na levering retourneren voor een volledige terugbetaling. We betalen de verzendkosten voor retourneren als de retour het gevolg is van onze fout (omdat je een verkeerd item ontvangen hebt etc.).

Je kan de terugbetaling verwachten binnen 4 weken nadat je je pakket hebt teruggestuurd, al zal terugbetaling in de meeste gevallen sneller gebeuren. Deze tijdspanne omvat de levertijd om je retourzending te ontvangen (5 a 10 werkdagen), de tijd die het ons kost om je retourzending te verwerken na ontvangst (3 tot 5 werkdagen) en de tijd die je bank nodig heeft om ons terugbetalingsverzoek te verwerken (5 tot 10 werkdagen).

Wil je een item retourneren? Gewoon inloggen op je account, je bestelling bekijken die terug te vinden is onder het ‘Mijn account’- menu en vervolgens op de ‘retourneer items’ knop te klikken. Op het moment dat we je retourzending ontvangen en verwerkt hebben, houden we je via e-mail op de hoogte over de terugbetaling.