Verzending

Globale verzending

parcel-globe2.jpg

Pigeon Health & Performance levert je favoriete duivenproducten aan je voordeur, zorgvuldig verpakt en waar dan ook ter wereld.
Voor sommige landen buiten de Europese Unie kunnen extra invoerrechten en documentatie nodig zijn. Pigeon Health & Performance streeft naar een efficiënte verwerking van internationale orders en levert alle benodigde documentatie om je te helpen bij het invoerproces.
Heb je vragen of opmerkingen over invoerrechten en de documentatie die nodig is voor jouw land? We beantwoorden maar al te graag je vragen. Gewoon even een mailtje sturen naar info@pigeonHP.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verzendbeleid

Wanneer je een bestelling plaatst, schat ons systeem de verzendkosten en leverdata op basis van de opties die je kiest, je leveradres en het totale gewicht van je bestelling.

Schattingen in verband met verzend- en leverdata kunnen verschijnen op de verzendpagina. Het gewicht van elk product is te vinden op de detailpagina van het product. Om te voldoen aan het beleid van de transportbedrijven die we gebruiken, worden alle gewichten afgrond tot de volgende volledige kilogram.

Wij doen ons best om je verzendkosten zo laag mogelijk te houden. We zijn constant aan het onderhandelen met onze leveranciers om je zo de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Verpakking

PigeonHP.com maakt gebruik van gerecycleerde dozen en papier om zowel je pakketten als het milieu te beschermen. We zouden je dan ook willen vragen om de inhoud van je pakje te recycleren.

We hebben de kunst van het verpakken van meerdere producten in dezelfde doos onder de knie. Je moet je dus geen zorgen maken: je producten zullen veilig geleverd worden.