Over onze producten

Pigeon Health & Performance biedt je het meest complete assortiment van premium voedingssupplementen voor duiven aan, om zo een uitstekende gezondheid en top prestaties te garanderen. 

Onze producten helpen je om elk seizoen het potentieel van je duiven te maximaliseren:

  • Wedstrijdseizoen: Geef je duiven een extra energie boost voor korte afstanden, een maximaal uithoudingsvermogen voor lange afstanden en de juiste ingrediënten voor een optimale training en een snel herstel.
  • Rui seizoen: Ondersteun het metabolisme van je duiven tijdens het rui seizoen en garandeer een uitstekende gezondheid en een prachtig nieuw verenkleed.
  • Kweekseizoen: Garandeer een goede gezondheid, verhoog de vruchtbaarheid en kweek de volgende generatie van winnaars. Geef de jongen de best mogelijke toekomst.

Gebruikt en aanbevolen door Jos Thoné

De producten van Pigeon Health & Performance werden jarenlang getest in de praktijk door wereldkampioen Jos Thoné. Samen met hem hebben we continu onze producten verfijnd totdat hij tevreden was met het resultaat. Dankzij de producten van Pigeon Health & Performance heeft hij een kolonie kunnen kweken zoals nergens ter wereld te vinden is, met duiven die alle bekende wedstrijden gewonnen hebben en die hem een van de meest succesvolle duivenmelkers ter wereld hebben gemaakt.

Slechts een aantal producten voor een maximaal resultaat

Met slechts een aantal producten biedt Pigeon Health & Performance al de nodige voedingsstoffen om je duiven gezond en in topvorm te houden. Slechts een aantal producten? Inderdaad! Tijdens zijn jaren van onderzoek en testen vond Jos Thoné dat er slechts een aantal specifieke producten nodig waren om zijn duiven op topniveau te krijgen, jaar na jaar. Met de juiste mix van producten, toegediend op exact het juiste moment in exact de juiste hoeveelheid, hield hij zijn duiven elk seizoen in topconditie en won hij wedstrijd na wedstrijd in alle klassen.

Online advies door Jos Thoné

Haal het maximum uit onze producten en volg de gedetailleerde richtlijnen van Jos Thoné. Al onze producten komen met uitgebreide online gebruiksinformatie, tips &tricks, voederschema’s, tutorials, blogs en video’s.