Kom ons een bezoekje brengen op de internationale duivenmarkt in Kassel, Duitsland!

Op 28 en 29 oktober 2017 zal Pigeon Health & Performance aanwezig zijn op de internationale duivenmarkt in Kassel, Duitsland. En we zouden het leuk vinden om je daar te ontmoeten! Kom zeker eens een bezoekje brengen aan onze stand, waar je kan kennismaken met al onze producten, je al je vragen kan stellen en je kan profiteren van speciale kortingen en acties.

Over de internationale duivenmarkt

De internationale duivenmarkt is een tweedaags evenement dat doorgaat op 28 en 29 oktober in Kassel, Duitsland. Het evenement brengt duivenmelkers van over de hele wereld samen op één plaats waar ze kunnen kennismaken met meer dan 300 verkopers van duivenproducten en topduiven. De internationale duivenmarkt is al sinds 26 jaar de grootste verkoopbeurs voor raceduiven ter wereld en is de perfecte plaats om andere duivenliefhebbers te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Bereid je voor op een dag vol veilingen, lezingen, muziek en culinair genot!

Kom ons een bezoekje brengen en profiteer van speciale deals!

We willen je graag uitnodigen om een bezoekje te komen brengen aan onze stand. We zullen er aanwezig zijn met onze volledige lijn van duivensupplementen en je zal er de kans krijgen om al je vragen te stellen. Bovendien hebben we ook heel wat speciale acties en promo's die daar op je wachten!

Neem zeker eens een kijkje op  http://www.taubenmarkt-kassel.de/ voor meer informatie en een overzicht van het programma.

Hopelijk zien we je daar! Wij kijken er alvast erg naar uit.

Het team van Pigeon Health & Performance


Older Post Newer Post