CARBO of CARBO PLUS, waar zit het verschil? Carbo, laat je duiven spontaan vliegen! Carbo Plus, voor een optimaal celmetabolisme!

Carbo Carbo Plus Health Oil

CARBO, laat je duiven spontaan vliegen!

CARBO PLUS, voor een optimaal celmetabolisme!

Nu, in deze vreemde tijden, er op veel plaatsen weer groen licht is gegeven om je duiven op te leren en meer te laten trainen, willen we dan ook de duiven de beste kansen geven om zoveel mogelijk spierkracht en conditie op te bouwen en te voorzien in een optimaal celmetabolisme.

Hiervoor verduidelijken we graag het verschil tussen CARBO en CARBO PLUS.

CARBO is een zéér efficiënt supplement dat het hele jaar door aan de duiven gegeven kan worden.  Het helpt de spierkracht, het uithoudingsvermogen sterk verbeteren tijdens intensieve trainings- en wedstrijdperiodes.

CARBO PLUS is een voedingssupplement dat vergelijkbaar is met CARBO maar met zijn bijkomende voedzame celstimulator en bloedproduct de klemtoon legt op prestatie en afweer.

Deze uitstekende combinatie van voedingsstoffen in CARBO kwam tot stand na jarenlang onderzoek. CARBO dankt zijn topkwaliteit aan de optimale balans tussen koolhydraten en mineralen, elektrolyten en anti-katabole eiwitten.

De gepatenteerde structuur van CARBO PLUS staat garant voor een nog hogere aminozuur opname dan bij elk ander voedingsproduct. CARBO PLUS is perfect voor actieve duiven die meer aminozuren nodig hebben dan ze gewoonlijk uit een ander, doordeweeks dieet kunnen halen.

Het product CARBO is samengesteld uit glucosepolymeren, wat de beste koolhydraten zijn om het uithoudingsvermogen en de prestaties te verbeteren. Het levert ook de belangrijkste voedingsstoffen voor het koolhydraatmetabolisme. De antioxidanten in CARBO zijn vitamine C, E en A. Deze zijn onmisbaar om de afbraak van bepaalde spiergroepen te vermijden. CARBO’s wetenschappelijk ontwikkelde formule voorkomt spiervermoeidheid en spierafbraak. Je duiven hebben er het hele jaar baat bij.

Capaciteit en prestatiekwaliteit draaien om het opbouwen en herstellen van cellen. Organen, spieren, botten, zenuwen, bloed, hersenen, het immuunsysteem en hormonen zijn allemaal gemaakt van eiwitten. Die eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Al die soorten van aminozuren, behalve bivalent ijzer, zijn absoluut onmisbaar en worden verkregen door eiwitten die in de dagelijkse voeding zitten. Het vermogen van aminozuren om alle herstelprocessen en prestaties mogelijk te maken, is immens. Hiervoor levert CARBO PLUS topresultaten.

De unieke formule van CARBO PLUS levert alle nodige aminozuren die de herstelprocessen van spieren, bloed zenuwen en immuniteit kunnen herstellen en versterken.

CARBO PLUS bevat een bloedproduct dat bloedherstellend werkt en de organen, spierweefsel, zenuwen voorziet van extra zuurstof.

Voor meer info af vragen hierover staat het team van PigeonHP steeds voor je klaar.

info@pigeonhp.com

 

 

 


Older Post Newer Post