Bennie Hamers is ook dit jaar weer schitterend aan het seizoen 2019 begonnen.

Carbo L-force Recup Fast

Maasmechelen (België); Bennie Hamers, spelend onder de naam van zijn zoon Dennis, is ook dit jaar weer schitterend aan het seizoen 2019 begonnen.

Dit weekend behaalde hij met de vlucht uit Bourges een schitterende 2 de plaats, Nationaal Zone C Oude met duif BE2159761-16 van 2506 duiven. Hij vloog een afstand van 493,281 km aan een snelheid van 1162,85 m/min.

Ook bij de jaarlingen mag Bennie een mooie 5 de plaats Nationaal Zone C Jaarlingen op zijn palmares plaatsen.

Het eindigen in de top 10, Provinciaal Oude Bourges is een stille bekroning op zijn werk met de duiven maar ook de drijfveer om steeds beter te worden.

“Het belangrijkste is mijn duiven gezond houden en daarna in topvorm brengen. Voor raad en advies ga ik steevast naar het team van PigeonHP. Sinds ik hun producten gebruik ga ik niet meer zo heel veel naar een dierenarts. Ik werk preventief aan hun gezondheid met een natuurlijk product L-Force, dat in mijn ogen echt zijn werk doet.

Mijn duiven hebben zin om te trainen en te vliegen sinds ik de supplementen gebruik. Vooral Carbo doet hun spontaan vliegen. 

Na hun thuiskomst van de vlucht geef ik Recup Fast en je ziet ze onmiddellijk recupereren. Klaar voor een volgende uitdaging!”

Voor het verdere seizoen hoop ik steeds beter te presteren met mijn duiven. Ik doe er dan ook alles aan om ze in form te houden en steeds te genieten van de duivensport.


Older Post Newer Post