Ontmoet het Pigeon HP team op de DBA beurs in Dortmund op 6 & 7 januari!

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari trekt het team van Pigeon HP naar Dortmund voor een van de grootste duivenenementen ter wereld: de Deutsche Brieftauben-Ausstellung (DBA). Meer dan 200 exposanten stellen er hun duiven en producten voor en ook wij zullen er aanwezig zijn met onze volledige collectie van duivensupplementen. Kom ons een bezoekje brengen in hal 3B aan stand 56 om kennis te maken met onze producten, al je vragen te stellen en te profiteren van speciale deals.

 ``

Over de DBA beurs

De Deutsche Brieftauben-Ausstellung is een van de grootste duivenbeursen ter wereld en is het ontmoetingspunt voor de internationale duivenscène. Elk jaar trekt het evenement zo’n 15.000 duivenliefhebbers uit meer dan 20 landen aan en je kan er kennismaken met de bekendste duiven, de beste voedingssupplementen en tal van producten en technologieën voor duiven. Daarnaast kun je er in discussie gaan met verschillende duivenexperts en kan je er andere duivenliefhebbers van over de hele wereld ontmoeten. Er zijn speciale evenementen voor kinderen en jongeren, prijsuitreikingen, een feestavond, … Kortom: er valt heel wat te beleven.

Het hoogtepunt van de DBA beurs vindt bovendien plaats op zaterdag wanneer 40 duiven van topkwekers onder de hamer komen tijdens de grootste duivenveiling van Europa. Elk jaar worden hier topduiven verkocht aan hoge prijzen, en dat allemaal voor het goede doel.

Maak kennis met Pigeon HP op de DBA beurs

Kom kennismaken met het team van Pigeon HP aan stand 56 in hal 3B. We zullen er aanwezig zijn met al onze duivensupplementen, je kan er al je vragen stellen en je kan er ook profiteren van speciale deals.

De beurs is zaterdag 06/01 geopend van 8u30 tot 17u30, zondag 07/01 van 8u30 tot 14u30 en vindt plaats in de Westfalenhallen in Dortmund.

Voor meer info kun je terecht op https://goo.gl/xXPfP3 of https://goo.gl/A1zH3K

Hopelijk tot dan!

Het team van Pigeon Health & Performance


Older Post Newer Post