Ontmoet het team van Pigeon HP op Fugare, de beurs voor internationale duivensport

Op zaterdag 10 en zondag 11 februari wordt in Kortrijk weer een van de belangrijkste beurzen voor internationale duivensport gehouden: Fugare. Elk jaar komen hier exposanten en bezoekers uit meer dan 15 landen bijeen om meer te leren over raceduiven. De focus van dit jaar ligt vooral op de gezondheid van raceduiven, met een breed scala aan voedingssupplementen. Natuurlijk zal het team van Pigeon HP ook aanwezig zijn met alle nodige voedingssupplementen om je duiven in topconditie te houden. We ontmoeten je graag aan onze stand (651), waar we al je vragen kunnen beantwoorden en we je alle informatie kunnen geven die je nodig hebt.

Overzicht van het programma

De Fugare beurs belooft je een dag boordevol activiteiten, zoals tentoonstellingen, presentaties en prijsuitreikingen. Je vindt er niet alleen heel wat informatie en voedingssupplementen voor je raceduiven, maar je leert er ook hoe je een duiventil bouwt en ontdekt er de nieuwste innovaties in de duivensport. Liefhebbers kunnen er ook tal van accessoires en producten voor raceduiven kopen bij meer dan 100 verkopers. Bovendien zijn er ook een aantal veilingen waar de beste duivenmelkers samen met hun kampioenen aanwezig zullen zijn.

Voor meer informatie over het programma en de beurs zelf, kan je een kijkje nemen op: http://www.fugare.be/nl/bezoeken/niet-te-missen/#....

Praktisch

We ontmoeten je graag op de Fugare beurs! Je kan het team van Pigeon HP vinden op stand 651, samen met onze volledige lijn van voedingssupplementen. 

Openingsuren van de beurs:

  • Zaterdag 10/02/2018, van 9 uur tot 18 uur
  • Zondag 11/02/2018, van 9 uur tot 16 uur

Adres:

  • Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (B)
  • Hal 6 -Ingang via XPO NOORD en XPO ZUID


Older Post Newer Post