Klanten reviews

 • Gert Noels (B)

  “Ik ben ervan overtuigd dat de producten van Pigeon Health & Performance hebben bijgedragen tot de uitstekende resultaten van mijn duiven. Ik wil ook enkel en alleen het beste voor mijn duiven! Metachol zuivert de lever en heeft een belangrijke invloed op hun spijsvertering. Het zorgt er tevens voor dat ze weer helemaal stralen met gezonde veren. De beste manier om te racen is met gezonde en goed getrainde duiven, iets wat me zonder de producten van Pigeon Health & Performance niet zou lukken."

   

 • Patrick Stegen (NL)

  Zonder twijfel is L-FORCE – het nieuwste product van Pigeon Health & Performance – het beste product dat ik in jaren al heb gebruikt om de jonge vogels en al mijn andere duiven gezond te houden. Het is een topproduct om je vogels te beschermen tegen ziektes en spijsverteringsstoornissen van eender welke aard. Ik kan me nu volledig concentreren om hen in topvorm te krijgen en er winnaars van te maken, natuurlijk ook met de hulp van de andere voedingssupplementen van PigeonHP. 

   

 • Guy Baerts (B)

  Ik ben zeer tevreden met de producten van Pigeon HP. Mijn duif ‘Little Joe’ is nu 17 jaar oud, en dankzij Amino Build en de kweekvitaminen van Pigeon HP is hij momenteel nog steeds vruchtbaar en broedend! Voor het kweken zijn deze producten een echte aanrader!