Een persoonlijk bericht van Jos Thoné

Mijn leven veranderde ten goede na een handvol toevallige ontmoetingen met de juiste mensen. Van vroege gesprekken met Jan Grondelaers tot een transformerende ervaring die ik opdeed op het hok van Thomas Peeters, had ik het geluk om leraren te vinden die me hielpen de ware aard van duiven te begrijpen en hoe ik een topkolonie voor mezelf kon kweken.

De inzichten die ik door deze mensen kreeg, werpen vandaag de dag nog steeds vruchten af in mijn leven en dankzij hen kan ik mijn missie, passie en doel door geven aan zoveel mogelijk mensen als ik kan.

Het vinden van de perfecte combinatie tussen duivenvoer en voedingssupplementen maakt deel uit van elke duivenliefhebber in de zoektocht bij het kweken van een topkolonie. Net als jij, was ik altijd op zoek naar de beste voedingssupplementen voor mijn kolonie. Om aan de top te blijven, is alleen het beste goed genoeg. In de afgelopen jaren heb ik talloze producten in het veld getest. Zo ontdekte ik stap voor stap mijn eigen unieke optimale combinatie voor elk seizoen. Ik kweekte en trainde mijn winnaars met slechts een aantal producten, toegediend op precies het juiste moment, in precies de juiste dosering. Winnaars die veel van de prestigieuze wedstrijden hebben gewonnen, moeten winnen. Tot enkele jaren geleden werden deze producten speciaal voor mij gemengd, en nu zijn ze beschikbaar onder de naam 'Pigeon Health & Performance'.

Met behulp van Pigeon Health & Performance producten kweekte ik topduiven die tijdens de trainingsperiode spontaan in een zeer korte periode begonnen te vliegen, al hun best in de vlucht gaven en snel herstelden. Bovendien bieden de producten de stofwisseling optimale ondersteuning tijdens de rui: mijn duiven bleven sterk met een gezonde set nieuwe veren. In de kweekperiode hielpen ze me om een vruchtbare basis te leggen voor nieuwe en steeds krachtiger wordende kampioenen. Tot ik eindelijk een kolonie had die letterlijk miljoenen waard was.

Het is leuk om te zien dat mijn collega duivenliefhebbers mijn duiven zo waarderen. Ik krijg van over de hele wereld dank van mensen die titels hebben gewonnen met de nakomelingen van mijn duiven, en die hun prestatiecurve zagen stijgen. Maar je hoeft niet per se een Thoné duif te hebben, ik wil je helpen je eigen kampioenen te kweken.

Vliegen op het hoogste niveau is als topsport. Elk detail moet precies goed zijn. Het verschil tussen topduiven en winnaars is klein. Met de Pigeon Health & Performance producten (en mijn gedetailleerde instructies!) kunt u het verschil maken.

Geloof niet alleen wat ik zeg, maar probeer het zelf. Net als ik deed.

Jos Thoné